background image

Termeni și Condiții de utilizare

Politica de Confidențialitate

Întregul conținut al site-ului de internet www.pestera.ro ; www.hotelpestera.ro (denumit în continuare site ) este proprietatea Grupul Industrial ALCA SRL (denumită în continuare Societatea) și este protejat conform Legii drepturilor de autor și a legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială.

Utilizatorul are obligația de a nu copia, transmite, încărca, modifica sau transcrie nicio informația din site fără acordul scris al Societății.


Acceptare Termeni și Condiții

Vă rugăm să citiți cu mare atenție Termenii și Condițiile de folosire a site-ului.

Folosirea de către dumneavoastră, incluzând vizitarea, și cumpărarea serviciilor de pe site implică acceptarea tuturor termenilor și condițiilor noastre. Prin acest accept se înțelege faptul că sunteți de acord cu furnizarea datelor cu caracter personal înțelegând că serviciile hotelului nostru nu pot fi prestate fără acestea. Site-ul are un conținut informativ. Societatea, prin acest site își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări asupra continutului cât și a acordului de utilizare fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Societatea, prin acest site nu are nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acestor informațiilor prezentate. Erorile sau neconcordanțele care pot apărea între informațiile reale și prezentarea de pe site nu implică răspunderea Societății. Site-ul este disponibil doar pentru persoane fizice sau juridice care pot încheia contracte valabile în conformitate cu legislația română. În mod nelimitat site-ul și serviciile oferite de acesta nu sunt disponibile pentru minori. Dacă nu acceptați acești Termeni și Condiții vă rugăm să părăsiți site-ul.


Date cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Societatea are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Scopul colectarii datelor personale are în vedere:

  • completarea fișei de cazare
  • încheierea contractelor în vederea furnizării serviciilor hoteliere și emiterea facturilor aferente acestora .
  • efectuării de rezervări prin sistemele de rezervare online sau offline
  • transmiterii de newsletter și oferte

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și sunt comunicate numai angajaților Societatea implicați în relația directă cu dumneavoastră. Societatea certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum și a Ordonantei nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numară (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  • dreptul de a cere Societății să vă confirme în mod gratuit prelucrarea sau nu a datelelor dumneavoastră personale;
  • dreptul de a cere Societății să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge în mod gratuit acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  • dreptul de a cere Societății să înceteze în mod gratuit prelucrarea datelor dumneavoastră personale;

Obligațiile utilizatorului

Utilizatorul are obligația de a furniza informații reale și corecte despre persoana sa atunci când aceste informații i se cer. În cazul în care site-ul are motive să suspecteze că aceste informații nu sunt reale, își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le oferă.


Drepturile utilizatorului

Utilizatorul site-ului are dreptul să-l vizualizeze pe monitorul calculatorului, al tabletei, al telefonului sau al oricărui alt dispozitiv electronic cu acces la internet, să tipărească părți ale conținutului pe suport de hârtie și să salveze pagini în format electronic doar în scopuri personale, non-comerciale.


Securitate

Prin accesarea site-ului, dumneavoastră sunteți de acord să-l folosiți pe propriul risc și vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile care survin prin această accesare. Societatea nu poate da socoteală în legătură cu exactitatea informațiilor prezentate și nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma folosirii site-ului. Informațiile personale vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, rezervărilor, informări despre eventualele promotii, etc. Societatea asigură utilizatorii site-ului că nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale către terti, decât în cazul în care acest lucru este solicitat strict în baza legilor în vigoare. Persoanele care vor utiliza o adresă de e-mail falsă sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. Site-ul nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit și nici nu garantează faptul că site-ul, serverele sau emailurile expediate de site nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. Totodată, Societatea nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este gazduit site-ul , pentru prejudicierea calculatorului dumneavoastră sau pentru interceptarea sau folosirea informațiilor de pe cardul de credit de către terțe persoane.


Prețuri

Ofertele, tarifele și prețurile produselor și serviciilor prezente pe acest site sunt informative și pot fi schimbate fără o înștiințare prealabilă. Site-ul nu garantează că descrierea acestora este lipsită de erori sau că este completă. Rezervările sunt confirmate numai dacă sunt oferite toate informațiile solicitate. Vă rugăm să vă asigurați că toate datele personale sunt corecte. Pentru politica de anulări a rezervărilor vă rugăm să citiți cu atenție oferta prezentată. Toate prețurile și tarifele din acest site sunt cu TVA inclus. Plata se poate face numerar sau cu instrumente de plată electronice. Promoțiile sunt în limita disponibilității.


Newsletter și oferte

În urma acordului dumneavoastră prin accesarea acestui site, este posibil să primiți materiale promoționale, oferte sau chestionare din partea noastră. În cazul în care doriți sa nu mai primiți astfel de materiale vă rugam să ne contactați pe email la adresa info@pestera.ro.

Prezenta Politică de Confidențialitate se supune legislației române în vigoare. Eventualele litigii decurgând din acest acord vor fi soluționate la instanța competentă de la sediul Societății

Orice cerere sau notificare se va data, semna și trimite de către persoana înscrisă în baza de date prin e-mail la adresa info@pestera.ro sau prin poștă la adresa: Str. Siriului 28-32, Sector 1, Bucuresti.

Termenii de mai sus sunt în vigoare pe toată durata accesării site-ului.