“Odihnitoare și plăcută locație la 1610m. Un mare plus celor care contribuie și celor care au contribuit la menținerea acestor standarde ale hotelului Peștera. Îl știu din 1976 când era doar o cabană unde am făcut banchetul de sfârșit de liceu și am avut onoarea să fiu cazat și după 2009. NOTA BENE CELOR CARE SE OCUPĂ DE ACEASTĂ LOCAȚIE.”

13-10-2018 Virgil Dan Ciornoava

“De vrei un sejur de vis Mai ceva ca la Paris Vino la Peștera Hotel Cu distracții fel de fel! Cu sauna și piscina Cu foc mare în grădină Și cu multe de-acest fel Fără să rămâi lefter”

05-01-2019 Constantin Porojan

“Fabulous experience. Very cozy rooms, nice spa, delicious food and the personnel was kind and respectful. It was the best experience in Romania, also thanks to the amazing view and the sound of the mountain. I strongly recommend this hotel.”

15-01-2019 Narcis Corman

“„It’s good to be king”... Ar trebui să fie motto-ul Complexului Peștera.... Am fost, suntem și (sigur) vom fi tratați ca niște regi/regine în acest loc minunat!! Mulțumim oamenilor care au dat viață locului, celor care întrețin locul, zâmbetelor de care ne-am lovit permanent, precum și profesionalismul cu care am fost tratați. Vom reveni cu drag! Familia Isopescu, Iulia Cîrstea + „6 kg” ( Jolie) (Presidential Suite) ”

30-09-2018 Familia Isopescu

“Un loc de vis!!! Serviciile oferite sunt la cele mai înalte standarde!!! Personal extrem de amabil, deschis la cererile clienților. Felicitări!!!”

11-09-2018 Carmen

“E un colt de Romania absolut minunat!Am fost...am revenit....si mai venim.Felicitari gazdelor!”

20-08-2017 andreia

“Un loc minunat! Aer curat, o cazare si un personal super, mancare foarte buna, ce poti sa-ti mai doresti!?”

18-08-2017 edi

“Nota 10!A-s mai pune o stea la cele 4!!Negresit o sa revin cu mare placere”

04-03-2018 diana

Aţi fost sau sunteţi oaspetele nostru?

Vă rugăm să ne lăsaţi mai jos părerea dumneavoastră.

Ne ajută să ne îmbunătăţim serviciile şi ne motivează să construim ambientul unei vacanţe perfecte.