“Cinci zile de vis, chiar dacă vremea nu a ținut cu noi. Personalul hotelului a fostla înălțime. Curățenia și amabilitatea ne-a uimit. Mulțumim din suflet! Sănătate și multă putere de muncă patronului și angajaților! Familia Albu ”

12-03-2020 Familia Albu

“Un loc minunat! Aer curat, o cazare si un personal super, mancare foarte buna, ce poti sa-ti mai doresti!?”

18-08-2017 edi

“E un colt de Romania absolut minunat!Am fost...am revenit....si mai venim.Felicitari gazdelor!”

20-08-2017 andreia

“Nota 10!A-s mai pune o stea la cele 4!!Negresit o sa revin cu mare placere”

04-03-2018 diana

“Un loc de vis!!! Serviciile oferite sunt la cele mai înalte standarde!!! Personal extrem de amabil, deschis la cererile clienților. Felicitări!!!”

11-09-2018 Carmen-Luiza

“„It’s good to be king”... Ar trebui să fie motto-ul Complexului Peștera.... Am fost, suntem și (sigur) vom fi tratați ca niște regi/regine în acest loc minunat!! Mulțumim oamenilor care au dat viață locului, celor care întrețin locul, zâmbetelor de care ne-am lovit permanent, precum și profesionalismul cu care am fost tratați. Vom reveni cu drag! Familia Isopescu, Iulia Cîrstea + „6 kg” ( Jolie) (Presidential Suite) ”

30-09-2018 Familia Isopescu

“Un loc de exceptie! Grija pentru clientii hotelului se observa in cele mai mici detalii. Camera foarte buna si curata, personalul amabil, restaurantul foarte bun. Servirea la masa de catre doamna Nicoleta ne-a facut sejurul mai frumos. Ii multumim doamnei Nicoleta si pe aceasta cale pentru amabilitatea si rabdarea de care a dat dovada. O profesionista desavarsita! Iata ca se poate si in Romania! Felicitari managementului si personalului!”

30-09-2018 Fam.Trofin

“Un loc de exceptie! Grija pentru clientii hotelului se observa in cele mai mici detalii. Camera foarte buna si curata, personalul amabil, restaurantul foarte bun. Servirea la masa de catre doamna Nicoleta ne-a facut sejurul mai frumos. Ii multumim doamnei Nicoleta si pe aceasta cale pentru amabilitatea si rabdarea de care a dat dovada. O profesionista desavarsita! Iata ca se poate si in Romania! Felicitari managementului si personalului!”

30-09-2018 Aurora

“Un loc de exceptie! Grija pentru clientii hotelului se observa in cele mai mici detalii. Camera foarte buna si curata, personalul amabil, restaurantul foarte bun. Servirea la masa de catre doamna Nicoleta ne-a facut sejurul mai frumos. Ii multumim doamnei Nicoleta si pe aceasta cale pentru amabilitatea si rabdarea de care a dat dovada. O profesionista desavarsita! Iata ca se poate si in Romania! Felicitari managementului si personalului! ”

30-09-2018 Aurora Adriana

“Odihnitoare și plăcută locație la 1610m. Un mare plus celor care contribuie și celor care au contribuit la menținerea acestor standarde ale hotelului Peștera. Îl știu din 1976 când era doar o cabană unde am făcut banchetul de sfârșit de liceu și am avut onoarea să fiu cazat și după 2009. NOTA BENE CELOR CARE SE OCUPĂ DE ACEASTĂ LOCAȚIE.”

13-10-2018 Virgil Dan Ciornoava

“Cea mai buna alegere din zona! Raport calitate-preț, cu siguranță în favoarea calității ☺. Personal amabil și flexibil, foarte atent la dorințele clienților. Va mulțumim pentru timpul petrecut la Hotel Peștera! ”

12-11-2018 Felix Tudor

“De vrei un sejur de vis Mai ceva ca la Paris Vino la Peștera Hotel Cu distracții fel de fel! Cu sauna și piscina Cu foc mare în grădină Și cu multe de-acest fel Fără să rămâi lefter”

05-01-2019 Constantin Porojan

“Fabulous experience. Very cozy rooms, nice spa, delicious food and the personnel was kind and respectful. It was the best experience in Romania, also thanks to the amazing view and the sound of the mountain. I strongly recommend this hotel.”

15-01-2019 Narcis Corman

“Cea mai frumoasa vacanta, pentru mine și cei doi copii! În primul rand, oamenii care îngrijesc acest colt de rai, apoi, locul primitor, desprins din basme, cât și aerul curat, au constribuit la oaza noastră de relaxare. Zâmbetul, disponibilitatea, modestia, respectul și harnicia, țin echipa (câteva nume-D-na Tatiana, d-na Mihaela, dl Robert, dl Ciprian și ceilalți inimoși) aproape de clienti. Copiii mei au ras cu dânșii, au mâncat preparatele delicioase și s-au simțit exact ca în mediul lor familial! Mulțumim mult, pentru ospitalitatea dvs, oameni buni și dragi! Tudor, Carla și Laura ”

10-06-2019 Iliescu Laura Elena

“,,Un colţ de rai! Personal de nota 10! Mâncare foarte bună! O mini vacanţă perfectă! FELICITĂRI ! Vom reveni! Fam. Săndulescu”

05-09-2019 Săndulescu Cornelia

“Multe mulțumiri ! Ne-am simțit grozav. Si Mihaela si dna Nicoleta la restaurant, si intreaga echipă au avut tot timpul grijă de noi. Faptul că lucrează pe ture săptămânale si poți vedea aceleasi persoane in fiecare zi creaza o atmosferă caldă si primitoare similară unei pensiuni de familie. Toată admirația pentru ce ați realizat la Peștera. Singura mea sursă de disconfort (psihologic) a fost gestionarea conflictului intre toate bunătățile de la restaurant si cântarul din baie :-) Am încercat sa compensez cu excursiile pe munte si cu piscina...”

27-10-2019 Corina

“Hotel Peștera – o locație superbă așezată într-o zonă aerisită, plină de farmecul naturii. Curățenia, bunul gust, amabilitatea și siguranța sunt calități ale locului. Mulțumim personalului, mulțumim managerului. Revenim cu plăcere și recomandăm tuturor locația excelentă ,,Peștera’’! Familia Ologeac, ”

12-03-2020 Familia Ologeac

Aţi fost sau sunteţi oaspetele nostru?

Vă rugăm să ne lăsaţi mai jos părerea dumneavoastră.

Ne ajută să ne îmbunătăţim serviciile şi ne motivează să construim ambientul unei vacanţe perfecte.